Er wonen bij ons momenteel 5 Brits korthaar poezen voor ons fokprogramma. De Goldens, onze Yaa Mar, Suzanne, Ukkie en Babe. Daar komt in de toekomst bij onze Happy Girl die is in 2023 geboren. Happy girl is de enige Silver shaded Brits Korthaar.

En we hebben onze Silver Shaded Maine Coon Misty.

Er wonen 5 Brits korthaar dames bij ons. 1 Silver Shaded Zenna, 1 Golden Chinchilla onze Ukkie en 3 Black Golden Shadeds, Yaa Mar en Suzanne en onze jongste Babe.

En sinds 2022 woont hier een Silver Shaded Maine Coon, Misty.

Hieronder een foto van de dames en de link naar hun eigen pagina.

Lavangi’s Golden Ukkie
En onze Ukkie, ons kleine meisje. Een dochter van Lucky Lady en Banjer. Heeft inmiddels haar eerste nestje gehad. Haar dochter, Babe, blijft gezellig bij ons wonen.

Lavangi’s Yaa-Mar
Yaa-Mar dochter van Princess en Picasso. Een leuk meisje benieuwd hoe ze uitgroeit. Haar kleur is niet zoals ik het graag zie, niet warm genoeg maar qua type en karakter super.

Suzanne of Tavereta
Suzanne ofwel Suus komt uit Riga. Ze was het grootste meisje van het nest. Ze was nog geen half uur hier en had al een heel schaaltje met voer in no time leeg. Heerlijk, een poesje wat goed schijnt te eten, drinken en groeien.

Lavangi’s Golden Babe
Babe dochter van Ukkie en Ji Boon die bij Cattery Beautiful Pearl woont. Qua karakter was al vrij snel te zien dat ze drukker was dan haar moeder. We hopen dat ze net zo’n lief karakter krijgt als haar moeder.

Lavangi’s Silver Happy Girl

Happy Girl is bij ons geboren. We zijn heel blij dat we besloten hebben dat ze blijft.

Silver Meddows Misty
Misty komt van Cattery Silver Meddows. Misty is onze eerste Maine Coon, en alles aan en van de Maine Coon is voor ons nieuw. We hebben zin in dit nieuwe avontuur. Ze is nu een dag bij ons en het is in ieder geval een aanhankelijk meisje.