Er woont bij ons momenteel 1 Brits langhaar dame Black Golden Shaded onze Goldy.

Er wonen 5 Brits korthaar dames bij ons. 1 Silver Shaded Zenna, 1 Golden Chinchilla onze Ukkie en 3 Black Golden Shadeds, Yaa Mar en Suzanne en onze jongste Babe.

En sinds kort woont hier een Silver Shaded Maine Coon, Misty.

Boon Espcially Precious Goldy
Goldy komt uit Rusland, kwam hier in huis en voelde zich meteen thuis. Dolblij met dit lieve meisje.

Lavangi’s Golden Ukkie
En onze Ukkie, ons kleine meisje. Een dochter van Lucky Lady en Banjer. Heeft inmiddels haar eerste nestje gehad. Haar dochter, Babe, blijft gezellig bij ons wonen.

Beautiful Pearls Silver Zenna
Zenna komt van een vriendin uit Arendonk. Zenna voelde zich vanaf dag 1 thuis. Dat is zo fijn, voor Zenna, voor Anita, de fokker en voor ons. Het is een ondernemende poes dat hebben we al gezien.

Lavangi’s Golden Yaa-Mar
Yaa-Mar dochter van Princess en Picasso. Een leuk meisje benieuwd hoe ze uitgroeid. Haar kleur is niet zoals ik het graag zie, niet warm genoeg maar qua type en karakter super.

Suzanne of Tavereta
Suzanne ofwel Suus komt uit Riga. Ze was het grootste meisje van het nest. Ze was nog geen half uur hier en had al een heel schaaltje met voer in no time leeg. Heerlijk, een poesje wat goed schijnt te eten, drinken en groeien.

Lavangi’s Golden Babe
Babe dochter van Ukkie en Ji Boon die bij Cattery Beautiful Pearl woont. Qua karakter was al vrij snel te zien dat ze drukker was dan haar moeder. We hopen dat ze net zo’n lief karakter krijgt als haar moeder.

Silver Meddows Misty
Misty komt van Cattery Silver Meddows. Misty is onze eerste Maine Coon, en alles aan en van de Maine Coon is voor ons nieuw. We hebben zin in dit nieuwe avontuur. Ze is nu een dag bij ons en het is in ieder geval een aanhankelijk meisje.