Naam: Lavangi’s Yaa-Mar

Geboren: 11-10-2020

Ras: Brits Korthaar

Kleur: Black Golden Shaded

Vader: Picasso van Nipigon

Moeder: Obviously Princess Snezhny Bars

Yaa-Mar. Lavangi’s Yaa-Mar, er staat geen ‘golden’ voor haar naam, niet omdat het geen golden meisje is maar eenvoudigweg omdat ik dat waarschijnlijk op het aanvraagformulier van de stamboom ben vergeten. Ze was klein bij de geboorte maar ze heeft dat helemaal ingehaald en zit nu netjes op gewicht. Terwijl ik deze pagina schrijf is ze bijna 13 weken maar ze krijgt nog steeds 2 flesjes per dag met geitenmelk, a) omdat ze het lekker vindt en b) ik vind het gezellig om te geven. Wel, ik ben vooral benieuwd hoe haar kleur zich gaat ontwikkelen….afwachten maar.

De kleur van Yaa Mar is niet de kleur geworden die ik graag zie, maar dat had ik ook niet verwacht. Maar het uiterlijk verder van Yaa Mar, het Brittentype daar voldoet ze aardig aan, compact poesje met een mooi vol rond bolletje. En ze is super aanhankelijk en heel erg op mij gericht dat is wel heel gezellig.

Inmiddels heeft ze haar eerste nestje gehad en ze is over-beschermend, het zijn haar zonen!