• 09-06-2021 De kittens van Goldy zijn weer bijna zo ver dat ze gaan verhuizen. De tweede enting hebben ze al weer achter de rug. Helaas is een van de kittens van Ukkie overleden. Ze heeft er nu maar 1 maar daar hoeft ze geen afscheid van te nemen die blijft lekker hier wonen.
 • 21-05-2021 3 nestjes hebben we nu in huis, gezellig. Het zijn maar kleine nestjes. Alle drie de dames hebben 2 kittens om groot te brengen.
 • 31-03-2021 Yes….we kijken uit naar kittens van Chanel en Ukkie, zie info op de planning.
 • 25-03-2021 Bijna eind maart. We hebben kittens. Yaa Mar is hier blijven wonen en vermaakt zich volop met Pub, Zenna en Ukkie. Onze Goldy is inmiddels bevallen, foto’s probeer ik wekelijks in het weekend op de website te plaatsen, nestje Z2
 • 25-12-2020 Vandaag is onze Sterre verhuisd naar Tilburg. Sterre, dochter van onze Miracle. Sterre hadden we aangehouden want daar wilden we mee gaan fokken. Sterre een mooi poesje, een lief poesje, maar een poesje wat absoluut niet gelukkig was in de groep. Haar houden omdat we er graag kittens van willen dat is niet de juiste keuze. Vandaar dat we haar een paar weken geleden hebben laten steriliseren. Ze komt nu terecht op een adresje waar ze alle aandacht krijgt en waar ze niet op haar hoede hoeft te zijn omdat er andere katten rondlopen.
 • 04-07-2020 Happy is inmiddels gesteriliseerd en is in Bergen op Zoom gaan wonen. Daar heeft ze het heel erg naar haar zin, alle aandacht is voor haar en ze hoeft met niemand iets te delen. Voor haar helemaal top! Haar dochter Whitney (Willeke) is ook verhuisd en is bij een leuk gezin terecht gekomen. Rush, zoon van Goldy en Boy logeerde hier een week maar ook hij is weer vertrokken. Nu is het hier helaas wel heel erg rustig.
 • 24-06-2020 Nestje van Chanel is helaas mis gegaan. We laten onze Chanel lekker aansterken en als ze weer zo ver is mag ze terug naar de kater. Kittens van Goldy zijn inmiddels verhuisd en doen het allemaal super. De kleine Willeke groeit inmiddels als kool en mag dan ook binnenkort naar haar baasjes die niet kunnen wachten om haar in huis te ontvangen.
 • 03-05-2020 Goldy en Happy zijn inmiddels bevallen. Hun nestjes kun je terugvinden onder nestje V2 en nestje W2. Op de kittens zit een optie of ze zijn gereserveerd. Dus geen kittens beschikbaar. Wij verwachten deze maand een nestje van Chanel en Boy van de Dansen.
 • 15-01-2020 Lobke is vandaag verhuisd naar Victor en Kristina. We zijn blij dat ze bij hun mocht gaan wonen en we hebben er heel veel vertrouwen in dat ze het daar naar haar zin gaat krijgen. 

 • 23-12-2019 We hebben een bewogen jaar achter de rug wat de cattery betreft. Een paar herplaatsingen en nieuwe aanwas. En nu tegen het einde van het jaar zijn we op zoek naar een goed adresje voor onze Lobke. Lobke die een zwaar jaar achter de rug heeft met heel veel stress. Een mooie gezonde poes waarmee ik graag nog had verder gefokt maar die ik heb laten steriliseren omdat zij alleen maar stress had in de groep. Voor haar zoek ik een adresje waar ze als enige poes in huis mag genieten van haar welverdiende pensioen. Als u interesse heeft of iemand weet die interesse heeft graag een mailtje naar: info@lavangis.nl
 • 20-10-2019 En ook Miracle is verhuisd. Het is wat dat zijn er 3 in een korte tijd. Moest Miracle weg, nee absoluut niet. Een hele lieve, mooie poes met een super karakter. Echter, wij zeggen altijd als er veranderingen zijn in de groep, kijk wat het met je katten doet. En doe dan wat je denkt wat voor je kat het beste is. Miracle is niet zo lang geleden gesteriliseerd. Ze is een poes die heel aanhankelijk is, lekker knuffelt, graag speelt, en geniet van aandacht. Wil een andere poes ook aandacht, of lopen de kittens haar om ver, geen probleem doet zij een stap achter uit en dan mag de ander. Lief maar Miracle heeft ook recht op aandacht, op veel meer aandacht en liefde dan ze vraagt voor zich zelf. Ze mag bij een vriendin gaan wonen. Wel we hebben haar gisteren gebracht. Wij waren net thuis en ik kreeg al foto’s en filmpjes. Miracle liep onderzoekend door het hele huis, niet bang maar nieuwsgierig. Liep op het nieuwe vrouwtje af voor een knuffel sprong op bank en stoel en lijkt zich nu al helemaal thuis te voelen. En maar knuffelen. Hier heb ik dus echt geen minuut spijt van.
 • 20-09-2019 Banjer is verhuisd naar Ann en heeft het niet beter kunnen treffen. Hij voelt zich daar de koning en zo wordt hij ook behandeld. Ook Lady is verhuisd. Lady mocht met haar zoon Uli mee naar Anne en we weten zeker dat zij het daar heel goed gaat krijgen.
 • 03-07-2019 Helaas is het met het nestje van Chanel mis gegaan. Ze had maar 1 kitten en dat is overleden.
 • 23-06-2019 Inmiddels is Lady bevallen, een zware bevalling de kittens zijn uiteindelijk geboren via een keizersnede.  Lady is een paar dagen van slag geweest maar nu geniet ze van haar kittens. De kittens worden nog wel met het flesje bijgevoerd. Lady is meteen gesteriliseerd. Foto’s van het nestje komen z.s.m.
 • 11-06-2019 Indien u geïnteresseerd bent in een herplaatser kunt u een mailtje sturen naar info@lavangis.nl.
 • 27-5-2019 Zo de site is weer bijgewerkt. Planning is aangevuld en de foto’s van de kittens staan er weer op.
 • 21-04-2019 Afgelopen week zijn de nestjes van Lobke en Miracle geboren. In de loop van volgende week komen de foto’s op de website. Voor Miracle was het haar laatste nestje.
 • 14-03-2019 Yes, eindelijk, lang moeten wachten op krolse poezen maar ik kan nu melden dat wij kittens verwachten. Voor meer info kan je kijken op onze planning.
 • 21-02-2019 Vandaag heb ik eindelijk weer aan de site gewerkt. Foto’s van het nestje D2 staan er nu op. Zo gauw ik tijd heb komen de foto’s van nestje C2 er op. Nieuws over kittens? Wel er zijn 3 dames de afgelopen periode naar de kater geweest. Als ze in verwachting lijken te zijn zal ik dit op de website onder planning vermelden.
 • 25-01-2019 Wel de eerste maand van het jaar zit er al weer op. Ik had het leuk gevonden als ik kon melden dat we naar een nestje uitkeken, maar helaas nog geen zwangere poezen.  We zullen echt moeten wachten tot ze zo ver zijn. Ik kijk er enorm naar uit en als we nieuws hebben laten we het weten.
 • 17-10-2018 De laatste week heb ik hard gewerkt aan de website. De nestjes zijn bijgewerkt, nog niet allemaal maar ik ben wel een eind op weg. Ook is de planning van het komend jaar al te zien op de site.
 • 06-10-2018 Vandaag heb ik foto’s gemaakt van het R2-nestje en op de site gezet. Foto’s van onze Quibus probeer ik morgen te maken. Verder ben ik nog volop bezig met de website. Ik wil proberen onder de button  nestjes foto’s te plaatsen van de nestjes die we de afgelopen jaren hebben gehad Zo kunnen we terug kijken op al die leuke foto’s. Dit is een voornemen van mij, maar ik realiseer me dat dit heel veel werk en dus tijd gaat kosten. 
 • 01-10-2018 Wij hebben momenteel kittens beschikbaar. Er zijn 2 nestjes met langhaar kittens. Meer over deze kittens kunt u vinden onder de button van onze nestjes.
 • 30-09-2018 Welkom op onze vernieuwde (september 2018) website. De vorige website werd veelvuldig bezocht en daar was Linda best trots op, dat mensen het de moeite waard vonden om deze te bezoeken en al onze lieve en mooie katten te bewonderen en te volgen.

Wij hopen dat deze website in de toekomst net zo gebruikersvriendelijk is als de vorige, maar voor alsnog is het voor ons ook nog uitzoeken en leren om met dit programma te werken. Ondanks dat wensen wij u alvast veel kijk- en leesplezier.

Linda en Hans Bettonviel-Chatelin