Voor ons fokprogramma hebben we momenteel 2 Brits langhaar dames Black Golden Shaded Goldy en Sientje.

We hebben 2 Silver Shaded Brits korthaar dames Princess en Zenna. En we hebben 1 Golden Chinchilla onze Ukkie en 3 Black Golden Shadeds, Yaa Mar en Suzanne en onze jongste Babe.

Boon Espcially Precious Goldy
Goldy komt uit Rusland, kwam hier in huis en voelde zich meteen thuis. Dolblij met dit lieve meisje.

Gräfin Monsero Chanel
Chanel, ons Sientje geboren in Duitsland maar bij ons terecht gekomen vanuit een adresje in Nederland.

Lavangi’s Golden Ukkie
En onze Ukkie, ons kleine meisje. Een dochter van Lucky Lady en Banjer. Heeft inmiddels haar eerste nestje gehad. Haar dochter, Babe, blijft gezellig bij ons wonen.

Obviously Princess Snezhny Bars
Princess overgekomen uit Rusland. Ik zag een fotootje op internet van haar en was meteen verliefd. We hopen dat ze binnenkort een bezoekje wil brengen aan onze Picasso.

Beautiful Pearls Silver Zenna
Zenna komt van een vriendin uit Arendonk. Zenna voelde zich vanaf dag 1 thuis. Dat is zo fijn, voor Zenna, voor Anita, de fokker en voor ons. Het is een ondernemende poes dat hebben we al gezien.

Lavangi’s Golden Yaa-Mar
Yaa-Mar dochter van Princess en Picasso. Een leuk meisje benieuwd hoe ze uitgroeid. Haar kleur is niet zoals ik het graag zie, niet warm genoeg maar qua type en karakter super.

Suzanne of Tavereta
Suzanne ofwel Suus komt uit Riga. Ze was het grootste meisje van het nest. Ze was nog geen half uur hier en had al een heel schaaltje met voer in no time leeg. Heerlijk, een poesje wat goed schijnt te eten, drinken en groeien.

Lavangi’s Golden Babe
Babe dochter van Ukkie en Ji Boon die bij Cattery Beautiful Pearl woont. Qua karakter was al vrij snel te zien dat ze drukker was dan haar moeder. We hopen dat ze net zo’n lief karakter krijgt als haar moeder.