Wij hebben in de cattery 6 poezen waar we mee fokken en we hebben onze Izzy. Izzy is de kat waar alles mee is begonnen in 2006. Ze heeft voor mooie, lieve kittens gezorgd. Izzy geniet nu van haar pensioen.

World Champion Lavangi’s Golden Miracle
Miracle, geboren in onze cattery.
Voor het jaar 2019 staat haar laatste nestje gepland. We hopen dat zij nog eenmaal een nestje krijgt met onze Banjer en dan het liefst een nestje waar een poesje bij zit die we hier kunnen houden.


Boon Especially Precious Goldy
Goldy, geboren in Rusland bij Cattery Boon. Onze eerste golden langhaar meisje voor ons fokprogramma. Ze heeft inmiddels 23 september haar eerste nestje gehad.

Chanel Smaragdiné akis
Chanel geboren in Lithouwen, haar papa Banjer woont bij ons. Toen Chanel oud genoeg was om het nest te mogen verlaten is ze naar ons in Ulicoten verhuisd.

Lavangi’s Golden Lucky Lady  
Lady is geboren bij ons. Ze is een dochter van Miracle en Quick. Ik wil graag nog een nestje van haar en Banjer voordat Banjer met pensioen gaat.

Robke van Bubba’s Home  
Ons Lobke (bij aanvraag stamboom helaas de L voor een R aangezien) komt van de cattery Bubba’s Home, de cattery van mijn vriendin. 

Lavangi’s Silver Happy  
Happy is geboren bij cattery House of Pearls. Ze is een kleindochter van Lobke.Lavangi’s Golden Star  
Onze Sterre, dochter van Miracle en Banjer. Haar ouders gaan met pensioen en met haar willen we de lijn van onze Miracle behoude.