Voor ons fokprogramma hebben we momenteel 1 Brits langhaar dame Black Golden Shaded onze Goldy. We hebben 1 Silver Shaded Brits korthaar dame onze Princess en 3 Brits korhaar dames, Black Golden Shaded en Black Golden Chinchilla t.w. Chanel, Sterre en Ukkie. Foto’s van de laatste jongste dames volgen zo spoedig mogelijk op de site.

Boon Espcially Precious Goldy
Goldy komt uit Rusland, kwam hier in huis en voelde zich meteen thuis. Dolblij met dit lieve meisje.

Chanel Smaragdiné akis
Chanel geboren in Lithouwen toen Chanel oud genoeg was om het nest te mogen verlaten is ze naar ons in Ulicoten verhuisd.

Lavangi’s Golden Ukkie
En onze Ukkie, ons kleine meisje. Een dochter van Lucky Lady en Banjer. Heeft inmiddels haar eerste nestje gehad. Haar dochter, Babe, blijft gezellig bij ons wonen.

Obviously Princess Snezhny Bars
Princess overgekomen uit Rusland. Ik zag een fotootje op internet van haar en was meteen verliefd. We hopen dat ze binnenkort een bezoekje wil brengen aan onze Picasso.

Beautiful Pearls Silver Zenna
Zenna komt van een vriendin uit Arendonk. Zenna voelde zich vanaf dag 1 thuis. Dat is zo fijn, voor Zenna, voor Anita, de fokker en voor ons. Het is een ondernemende poes dat hebben we al gezien.

Lavangi’s Golden Yaa-Mar
Yaa-Mar dochter van Princess en Picasso. Een leuk meisje benieuwd hoe ze uitgroeid.

Lavangi’s Golden Babe
Babe dochter van Ukkie en Ji Boon die bij Cattery Beautiful Pearl woont. Qua karakter was al vrij snel te zien dat ze drukker was dan haar moeder. We hopen wel dat ze net zo’n lief karakter krijgt als haar moeder.