Geen kittens meer rondlopen in huize Lavangi’s. Nu is het afwachten op krolse poezen. Zo gauw er een dame krols is mag ze op visite bij een van onze heren.

We hopen begin van het jaar 2019 op een nestje van Lobke (Robke) en Picasso. De planning was 2018 maar helaas Lobke had nog geen plannen voor een date met Picasso. Uit deze combinatie kunnen zowel silver als golden kittens komen, en kortharige en langharige kittens. Deze combinatie hebben we al eerder gedaan. Foto’s van kittens uit dit nestje vindt u hier : J2-nest.

Ook hopen wij begin volgend jaar op een nestje van onze eigen Lucky Lady en Unzipp’s Banjer.

In de loop van volgend jaar hopen we op een nestje van Chanel Smaragdiné akis en Snow Ray Quick.

Het laatste nestje van onze Miracle en Banjer staat ook voor het volgend jaar gepland. Ook zij hebben al eerder een nestje gehad. Nestje O.

We plannen van alles maar de natuur moet ook mee werken. Indien u interesse heeft in een kitten van onze cattery kunt u een email sturen naar info@lavangis.nl wij kunnen u dan op de hoogte brengen als er nieuws is. Ook is het altijd mogelijk om ons een bezoekje te brengen om kennis te maken en onze katten te komen bewonderen, wel of geen kittens altijd welkom. Wel graag even een mailtje om te checken of het tijdstip van bezoek uit komt. Nogmaals…..info@lavangis.nl