Geen kittens meer rondlopen in huize Lavangi’s. Maar er zijn dames bij de kater geweest.

Half april verwachten wij kittens van Lobke (Robke) en Picasso. Uit deze combinatie kunnen zowel silver als golden kittens komen, en kortharige en langharige kittens. Deze combinatie hebben we al eerder gedaan. Foto’s van kittens uit dit nestje vindt u hier : J2-nest.

Ook verwachten wij rond deze tijd een nestje van Miracle en Banjer, dit zal het laatste nestje zijn van onze Miracle.

Chanel haar eerste nestje is ook dit jaar gepland en wel met Quick

We plannen van alles maar de natuur moet ook mee werken. Zo hadden we eigenlijk gehoopt om dit jaar te starten met een nestje van Lady en Chanel, echter deze werden nog niet krols. En ja hoor, besloten om dan Miracle en Lobke naar de kater te doen omdat die krols werden en ik toch wel graag weer kittens wilde, wordt eindelijk onze Chanel krols. Het was precies een jaar geleden dat ze krols was. Omdat ik het niet wilde riskeren dat ik weer een jaar op haar krolsheid zou moeten wachten toch ook maar naar de kater laten gaan. Of ze zwanger is weet ik nog niet, zou dat zo zijn hebben we 3 nestjes kort op elkaar.

Na de zomervakantie hopen we weer op een langhaar nestje, en misschien een nestje van Lady.

Indien u interesse heeft in een kitten van onze cattery kunt u een email sturen naar info@lavangis.nl wij kunnen u dan op de hoogte brengen als er nieuws is. Ook is het altijd mogelijk om ons een bezoekje te brengen om kennis te maken en onze katten te komen bewonderen, wel of geen kittens altijd welkom. Wel graag even een mailtje om te checken of het tijdstip van bezoek uit komt. Nogmaals…..info@lavangis.nl