Wij hebben in de cattery 4 dekkaters, zelf vinden we dat veel, was ook nooit het plan. Maar aan de andere kant zorgt dit er wel voor dat wij niet genoodzaakt zijn om met onze poezen naar een andere cattery te gaan voor een dekking, en kunnen we ze als ze krols zijn gewoon bij onze eigen katers laten logeren. Banjer onze Black Golden shaded kater daar willen we nog graag 2 nestjes van het komende jaar en daarna gaat hij met pensioen. Zijn vervanger hebben we al dat is onze Quick, ook een Black Golden shaded. Er zijn 3 Brits Korthaar dekkaters en 1 Brits langhaar dekkater.

International Champion Unzipp’s Banjer
Geboren op 8 mei 2011. Banjer is geboren in Nederland bij Cattery Unzipp en vandaar uit verhuisd naar een vriendin van ons in Duitsland. Banjer is daar niet lang geweest want in 2013 kwam hij bij ons wonen. Banjer een mooie, lieve kater die samen met Picasson een katerverblijf deelt.

Picasso van Nipigon
Geboren op 16 juni 2013. Black Silver shaded, geboren bij Cattery van Nipigon. Bij ons komen wonen zodat onze Banjer niet alleen in het katerverblijf zou zitten maar gezelschap had. Picasso is uitgegroeid tot een mooie compacte kater.

Snow Ray Quick
Geboren op 1 november 2015. Quick is bij ons komen omdat wij hem in de toekomst de plaats van onze Banjer in willen laten nemen. We willen heel graag nog een nestje van Banjer en Miracle en misschien van Banjer en Lady maar daarna gaat Banjer toch echt met pensioen.

Galaxy’s Golden Funny Boy
Geboren op 30 april 2017. We zijn op zoek gegaan naar een Langhaar knul voor onze langhaar dames en kwamen uit op Boy. Boy heeft inmiddels al voor nageslacht gezorgd met Happy en Goldy.