Wij hebben in de cattery 3 dekkaters. Banjer onze Black Golden shaded Brits korthaar kater daar willen we nog graag 2 nestjes van het komende jaar en daarna gaat hij hoogstwaarschijnlijk met pensioen. Dan hebben we een Picasso onze Black Silver shaded Brits korthaar en we hebben een Brits langhaar kater, Black Golden shaded onze Funny Boy.

International Champion Unzipp’s Banjer
Geboren op 8 mei 2011. Banjer is geboren in Nederland bij Cattery Unzipp en vandaar uit verhuisd naar een vriendin van ons in Duitsland. Banjer is daar niet lang geweest want in 2013 kwam hij bij ons wonen. Banjer een mooie, lieve kater die samen met Picasson een katerverblijf deelt.

Picasso van Nipigon
Geboren op 16 juni 2013. Black Silver shaded, geboren bij Cattery van Nipigon. Bij ons komen wonen zodat onze Banjer niet alleen in het katerverblijf zou zitten maar gezelschap had. Picasso is uitgegroeid tot een mooie compacte kater.

Galaxy’s Golden Funny Boy
Geboren op 30 april 2017. We zijn op zoek gegaan naar een Langhaar knul voor onze langhaar dames en kwamen uit op Boy. Boy heeft inmiddels al voor nageslacht gezorgd met Happy en Goldy.